raggmunk
paltböd

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

RESTAURANGMENY Vecka 30

MÅNDAG

Oxjärpar

Smörstekt stilla havs flundrafilé med hummer sås och kokt potatis

TISDAG

Stekt fläsk med löksås

Kokt torskfilé med äggsås.

ONSDAG

Pytt i panna med ägg och rödbetor.

Inkokt lax med dillmajonäs

TORSDAG

Skånsk kalops 

Senapsmarinerad strömming med friterad persilja och potatispuré

FREDAG

Helstekt fläskfilé med rödvinsky och potatisgratäng

Fiskgratäng

LÖRDAG

Slottsstek med hasselbackspotatis och tillbehör

Kokt torskfilé med dillsås

Alltid på meny

Asiatisk buffé:

Kycklingspett med jordnötssås, vegetariska vårrullar, friterade räkor

Wokade grönsaker, wokad biff med bamboskott, kycklingfilé med gul curry.

Asiatisk buffé:

Pris: 90:-