MENYFÖRSLAG

Förrätter

Kräftskagen med liten Västerbottenpaj 65:-
Klassisk toast Skagen med löjrom 70:-
Färskosttårta med kallrökt lax och löjrom 70:-
Råraka med löjrom, rödlök och créme fraiche 95:-
Krabbfylld rökt laxrulle med syrlig äppelsallad och rostat bröd 75:-

Priser gäller per person inkl. moms.

Varmrätter

Paviljongens fiskgryta med aioli och vitlöksbröd 125:-
Citronbakad laxfilé med lime- och chilismörsås samt mandel-potatisduschess 120:-
Smörstekt Mälargös med frästa kantareller, gräddkokt purjolök och dillslungad potatis 189:-
Grillad kalvytterfilé med sparrissallad, parmesan, bearnaise-sås och klyftpotatis 165:-
Hängmörad biff med pepparsås, tomatsallad och potatisgratäng 189:-
Serranolindad kycklingfilé med fetaostcréme och rostade rotfrukter 120:-
Nippons pepparstek med marinerade cocktailtomater och bakad potatis 215:-
Örtmarinerad fläskfilé med portvinssky och wokade primörer och potatisgratäng 135:-

Priser gäller per person inkl. moms.

Desserter

Kaktus-citronsorbet med cointreaumarinerade hallon 50:-
Vitchokladpannacotta med hallonsås 65:-

Priser gäller per person inkl. moms.